Post by contceromersthin on Feb 6, 2022 10:29:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pontok növelése hack ▞▞▞
▞▞▞ Tank Stars 2022 version ▞▞▞
Szórakoztató játék! De az új frissítés minden második alkalommal lejátssza a hirdetéseket, béna!
Fizetős
Amugy jo játék ha nem dobna ki
A legrosszabb játék valaha. Öt másodpercenként jelenik meg hirdetések, visszaállította a fejlődésemet, és valós pénzt költöttem rá. Arra számítok, hogy visszatérítik a visszatérítést, vagy a fejlődésemet.
Értem, hogy a fejlesztőknek pénzt kell keresniük, de a hirdetések hihetetlenül bosszantóak.
Tank Stars આર્કેડ iczj
Ez egy király játék csak kéne csinálni hogy be lehessen lépni
Ez a játék szórakoztató, hamarosan frusztrált leszel, a hirdetések túl sok minden játékhoz.
Élvezetes játék, de időnként meghibásodik
Ez egy szórakoztató játék lehetett volna, ha nem lettek volna bosszantó hirdetések. Ezenkívül úgy tűnik, hogy nem tudok többjátékost játszani, mert „nincs internet kapcsolat” hibaüzenetet ad, majd bezárja a mérkőzést. Vannak, akik azt mondják, hogy az AI-t nehéz legyőzni, de én ezt nem találtam problémának, mivel minden egyes alkalommal nyerek a számítógép ellen.
%45 1.hiba:megunom 2.hiba:alig tudok pénzt gyűjteni 3.hiba:laggol,és más játék még nem 4.hiba:sok a reklám 💁♂️😠
Túl sok reklám!!! Kibaszott sok a reklám, ez nagyban ront a játékélményen!!!
Jó játék, de a reklámok mennyisége teljesen őrült. Minden lépés után kapsz egy hirdetést. Nem minden játék, minden megy. Nevetséges. 30 másodpercenként egy hirdetés? Ez egyszerűen mohó és rossz döntés a fogyasztók számára
A rengeteg reklám miatt 3 csillag
Senki ne töltse le jó tanács!!!!!!!
diep.io – lőj és semmisíts meg blokkokat és más játékosokat, hogy XP-t szerezz, szintet lépj a tankodba, és új osztályokat, fegyvereket és képességeket tárj
Tank Stars อาร์เคด wam
Ez egy kibaszott nagy fos. 30 percen belül 3-szor dobott ki, tíz percenként. Úgyhogy ajánlom mindenkinek, hogy törölje a gecibe.😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤
Tom S Jerry J T Kok 500 Legjobb Online Ingyen
Annyi hirdetés. Reklámok minden felvétel között
Sok a reklám? Kapcsold ki a netet
Tele van reklámmal és nincs lehetőség megvenni a reklámmentességet sem, kuka.
kikapcsolast koveto ujrainditas soran szetesik a kep,elerhetetlenne valnak a gombok, hianyoznak a rajzolatok
A szórakoztató játék még szórakoztatóbb is lehetne, ha nem tesztek fel annyi kiegészítést, mint például, hogy a gyerünk mindig két lövés egy olyan kiegészítés, ami nagyon mohó és önző a fejlesztők részéről
Tele van a fa***m ezzel a sok reklámmal!!!
Régen szerettem ezt a játékot, és ez volt az egyik legjobb tankjáték. Túl sok átkozott hirdetés. Megértek néhányat, hogy segítsenek a fejlesztőnek, de ha nem élsz vissza ezzel. Eddig még soha nem játszottam hirdetésekkel harc közben. Köszönöm fejlesztők, látom, mit csináltatok ezzel, amíg nem játszottam.
Gyerekes és önfeledt 😁😁
Ha nem játszol többjátékost, kapcsold ki a wifit, leállítja a hirdetéseket és kissé felgyorsítja a játékot.
Tank Stars Arkada tjpv
A legjobb játék, amit láttam... nem működik fizetésről játékra rendszeren. de csak 2 strs-t ad, mert ADSSS!! Minden ládára, minden meccsre és még egyszeri támadás után is!!!!! 2019-ben ez nem így volt... Távolítsa el azokat a hirdetéseket!!
Nagyon szórakoztató és sok időt vesz igénybe, de csökkenthetik a haszontalan hirdetéseket
Jó játék mindenkinek ajlom de a lényeg hogy az még tank kéne hozá 2 léciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Reklámokkal elkényeztetve...még a játék között is...túl idegesítő....egyébként jó játék
Tank Stars Arkada tjpv
Jó
Tank Stars Arkade chjy
Sok hiba van ebben a játékban, valamint lehetővé tette, hogy egyes alkalmazások ne működjenek megfelelően, vagy hagyják, hogy leálljanak. És egy idő után teljesen lefagyott a telefonom. Tehát mielőbb oldja meg ezeket a problémákat...
Block Master para Minecraft PE Entretenimento koc