Post by contceromersthin on Feb 6, 2022 10:38:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hungry Dragon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hungry Dragon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty nekonečné všechny ▞▞▞
▞▞▞ Hungry Dragon 2022 version ▞▞▞
Nelze, nebo spíše ne, připojit se k Facebooku pro ukládání do cloudu. Aktualizoval jsem aplikaci a ztratil veškerý svůj pokrok. A v některých případech obrazovka prostě zčerná a aplikace se před spuštěním zhroutí. Edit: Nemohu nyní pokračovat ve hře, protože drak, kterého jsem odemkl, potřebuje další stažení a aplikace nerozpozná, že jsem připojen k internetu. a moje hrudníky jsou nyní v oblastech blokovaných pro menší draky . skvělý.
Nej hra doporučuji
Hungry Shark Evolution APK ke stažení pro Android - nejnovější verze
NERF Epic Pranks ! Action kmd
Zábavná, úžasná a skvělá hratelnost. Potřebuje jen více zesilovačů zdarma a můžeme jít....
Hra je zábavná a grafika se mi líbí. Jsem velmi rád, že to není placený typ hry a to, co si můžete koupit, není šíleně drahé. I když jsem fanouškem prozkoumávání her, tohle je moje ulička. Doufám, že brzy uvidíme ještě více a jiné říše. Palec nahoru kluci!
Hungry Shark me bavil vic... Asi vec nazoru :-)
Jako dlouholetý fanoušek Hungry Shark, ale ještě větší fanoušek draků miluji toto druhé provedení! Mít jedny k odemknutí a různé domácí mazlíčky a skryté oblasti je zábava! Doly jsou však frustrující. Náhodný zásah a následné omráčení zcela přeruší plynulost hry. Myslím, že mít různé mapy nebo něco podobného by také mohlo pomoci prodloužit životnost hry.
Byla to zábava, dokud to trvalo. Bohužel má nyní problém s připojením. Kontaktoval podporu. Přijali snímek obrazovky, poděkovali mi za něj a pak mi poslali odkaz na návrhy, jak to zkusit opravit. Udělali to a stále to nefungovalo. Teď se to ani nenačte. Konečně jsem ušetřil dost drahokamů, abych mohl získat draka Vampire Bat Dragon. Dostal jsem se až k XXL Dragons. Ach jo...možná to jednoho dne opraví, ale zatím je čas jít dál. Také rozhodně NENÍ offline hra.
Hungry Dragon je velmi dobrá hra, nicméně odemykání dalšího draka je na začátku tak zdlouhavé. Pro pořádek jsem tuto hru ještě NEDOKONČIL, jsem stále v rané fázi, nicméně předpokládám, že grind se zrychlí, jakmile odemknu větší draky. Přesto celkově dobrá hra.
super
Hra je zábavná, ale opět trvá příliš dlouho odemknout draky, pokud nezaplatíte. Typická paywall hra. Co jiného můžete očekávat, pokud je zapojen Ubisoft?
husté! našel jsem dvě vejce a skyny si koupíte za chvili protože jak moc jíte tím víc dostáváte peníze👌👌
Je to dobrá hra ale je to jako hungri schark
Skvělá hra, lidé si mají stále na co stěžovat.
Upgrade vašeho draka trvá PŘÍLIŠ DLOUHO! Existuje několik draků, na které upgradujete a mají stejnou velikost! A NEJHORŠÍ ZE VŠECHNY je celá oblast PŘÍLIŠ MALÉ! NÁVODY V OSTATNÍCH HRÁCH JSOU VĚTŠÍ NEŽ CELÉ OBLASTI, ANI O JAK VELKÉ JSOU OSTATNÍ HRY!!!!!
Miluji tuto hru se spalující vášní.Hra mi byla doporučena při hraní Hungry Shark Evolution a okamžitě jsem se zamiloval. Nejen, že si můžete zahrát za padoucha, ale také se stát úžasným drakem! Miluju draky!! Domácí mazlíčci jsou také naprosto vzácní. Vřele doporučuji vyzkoušet tuto hru, pokud máte rádi možnost pohltit vše, co vám přijde do cesty.
vyrobte i hladový dinosaurus prosím
Generátor : A Hack Volný, Uvolnit! 2021 - MrKingCoin
Hungry Dragon آرکید yms
Hungry Dragon Arcade qzt
1. Je to copirate na angry shark asi Čínská verze je to blbostí bez ukládání 2.grafika=potato 3.když uděláte trailer tak čekám že ta hra tak bude vypadat ne snad 4.Kdyby to šlo dám -1☆
Super
Velmi dobrá hra a dal bych jí 5 hvězdiček, ale kvůli jedné věci ne. Jde o to, že všechno je předražené. 256 tisíc mincí za M draka! To je dražší než megalodon od hsw! Pls udělejte to levnější.
Hungry Dragon Παιχνίδια arcade lwl
Hungry Dragon Arkádové hcw
Hungry Dragon არკადული sep
Skvělá hra, lepší než hladový žralok, a každý, kdo říká, že reklamy jsou hrozné, jsou děti, může to mít 1 reklamu každých 15 minut, existuje velké množství kořisti a grafika je úžasná, jediná věc je, že se mi opravdu líbí vzhled Danteho a právě teď šetřím na odemčení Blaze a mám pocit, že naklonění ceny je hodně, vzhledem k tomu, že Zhe Long byl 260 000 a Blaze 500 000 je hodně, kromě toho, že je to skvělá hra .
jednoducha rychla a mila hra .... je fajn a ide i offline ak by na tom nekomu zalezalo ...
Není šťastná. Hned po skončení hry se objevují nepřiměřené reklamy; KAŽDÝ. SINGL. ČAS. Někdy také budete sledovat reklamu, abyste se oživili, a když reklama skončí, nenačte hru zpět, spíše se zobrazí černá obrazovka. A taky už mě unavují draci, kteří stojí peníze. Pokud vás to nezajímá, mělo by tam být tlačítko „nezobrazovat znovu“. (Také můžete místo toho vytvořit náhodné reklamy každých pět odehraných her, pokud se rozhodnete je ponechat?)
Hungry Dragon Arkaadmängud tyk
Hungry Dragon
Špatná hra muž! Ale mohli byste, prosím, zvážit přidání cloudového ukládání přes google namísto toho, aby Facebook vyžadoval ukládání do cloudu, stejně jako Hungry Shark to umí? Mnoho lidí nemá facebook jako já! A nechci ztratit VŠECHNY svůj pokrok kvůli skutečnosti, že jsem nemohl uložit cloud, protože to vyžaduje Facebook! Toto je problém, který opravdu cítím, že je třeba ho vyřešit, zvažte to prosím! Celkově vzato je to skvělá hra!
Jediné, co mohu říci, je, že pokud máte rádi draky a pokud máte rádi hry typu eat-to-grow, rozhodně to stojí za vyzkoušení. Má sice slušný podíl chyb, ale spousta z nich se dá snadno přehlédnout a vůbec neovlivňují hratelnost. Začal jsem hrát před pár dny a líbí se mi to!
I když nesnáším hladového draka, může to být někdy nudné, protože na rozdíl od předchozích hladových her nový drak, který byl přidán, nemá schopnosti a může se zdát generický, přidejte schopnosti pro nové draky
Opravdu miluji tyto hry. Pojmenování každého draka a jeho kostýmy jsou chytré. Ale přál bych si, aby to bylo podobné jako u Hungry Shark Games. Například v Hungry Dragons jsou jen čtyři až pět míst k prozkoumání; stejně jako v Hungry Shark máte šanci prozkoumat více než omezená místa, jako jsou portály, alternativní vesmír a cestování časem. Pokud je pro tuto aplikaci velká aktualizace v blízké funkci, doufám, že společnost přidá více lovišť pro draky než jen aktuální oblast.
Zatím dávám jednu hvězdu. Hrál jsem hru v pohodě a teď se mi to jen zavře. Vymazal jsem mezipaměť, odinstaloval a vymazal všechna data. Po instalaci udělím oprávnění a nastavím věk, pokaždé se zavře na obrazovce načítání. Utratil jsem za tuto hru peníze a opravdu bych rád pokračoval ve hře. Hraní na s9 plus, plně aktualizovaný OS. (a také jsem dvakrát restartoval telefon.)
nové draky, nové draky, nové draky
Super podrážděný. Právě jsem dal 36? na nové společné události a nepřijme ji na server. Říká, že nejsem připojen, ale mám 4g plné tyče. Nevím, co dává, ale nejsem příliš šťastný. Kromě toho se mi hra líbí. Nicméně toto je 2. událost, na které jsem skóroval hodně a byl jsem z toho vyřazen.
Je to zábavná hra doporučuji🙂🙂🙂
je to prostě boží hra
Naprosto skvělé, důstojný nástupce hladového žraloka! Miluji vše od stylu přes hratelnost až po skutečné animace a rozmanitost každého z draků. postup je spravedlivý, i když pozdější xl draci se dost těžko získávají. celkově 10/10 zážitek, který si každý milovník draků nebo hladový hráč žraloků naprosto zamiluje!
Unlock app exclusive offers. Enjoy up to 50% off on ordering from the app ; Track delivery to your door. Live order tracking only on app ; Become a pro. Get
postup bude strašně drsný vzhledem k tomu, že první střední drak stojí 30 000 a většinou dokážu vytáhnout jen 1,6 000 na 3 životy a s jejich přídavky zamrzají po celou dobu, od získání toho s 11 000 mě dělí asi 3-6 hodin hraní. Už mám... hra se opravdu rychle zestárne, pokud se postup zpomalí víc než tohle...
příliš mnoho reklam! Původně jsem si hru koupil a neměl jsem problém tu a tam utratit nějaké peníze. odinstalovávám kvůli reklamám. Jsem unavený z toho, že mi reklamy přerušují hru.
Neobtěžuj se. Je tam chyba připojení, kterou neopraví. Je to jen plýtvání místem. Mnohokrát jsem je kvůli tomu kontaktoval a obviňují moje zařízení, i když nemám žádné problémy s jinými správnými hrami. Odpověď na komentář vývojáře: Kontaktoval jsem vás ohledně tohoto problému několikrát a vy jste nic neudělali. První kontakt jsi obvinil z mého zařízení a zbytek jsi ignoroval.