Post by contceromersthin on Feb 6, 2022 10:47:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter - gra zręcznościowa ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter - gra zręcznościowa IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ włącz tryb boga ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter - gra zręcznościowa 2022 version ▞▞▞
Za dużo reklam
GRA BUBBLE JEST SUPER
Bardzo ciekawa gra
dobra gra na upływ czasu
Dobra gra, łatwa gra, uwielbiam ją
Bardzo fajna gra w strzelanie do baniek. Bardzo relaksujący.
Dobrze zabija czas
Wrażenia? Poch wogole do wstawiacie, te same reklamy, nawet nie można nic. Kompletne dno.
Gra jest przyjemna i wymagająca, to ich reklamy są denerwujące. Powtarzają się zbyt często, a reklama przekąsek ze skóry Flock Chicken jest bardzo irytująca i obrzydliwa. Kto chce widzieć osobę jedzącą, żującą z częściowo otwartymi ustami? NIE JA!! I mieć tę reklamę otwartą po każdym poziomie, tylko przez 5 sekund, jest obrzydliwe, aby oglądać. Naprawdę irytujące jest to, że prawie każda gra, w którą gram, miała tę samą reklamę przekąski Flock Chicken. Mówię „Flock” tę reklamę, znajdź kogoś nowego lub lepiej rotuj reklamy.
Naprawdę bardzo podobała mi się ta gra. ale myślę, że to zepsułem, mówi, że więcej poziomów zostanie wydanych podczas mojej następnej aktualizacji! Kiedy to się stanie? Jestem na poziomie 2663........ Panna może grać...
Niezła gra, ale ciągłe reklamy sprawiły, że ją odinstalowałem.
Darmowe gry zręcznościowe. Graj w gry zręcznościowe online, takie jak gry w kulki, trzy w jednej linii, gry mario, gry platformowe i ... Elsa Bubble Shooter.
Ta gra to świetna zabawa. Ale nie mogę już grać do czasu aktualizacji
Super. Polecam
Gra nie działa
Dobra robota w zeszłym roku, po prostu myślałem o grach, które widziałem i uwielbiam, że to była zagadka chemii i to, że ma sens, co zrobić z relaksem ze szczęścia i może być w stanie osiągnąć swoje cele
Poznaj bogaty świat gier, puzzli, układanek i łamigłówek w sklepie Dadum. ... Vilac Stick Boom gra konstrukcyjna i zręcznościowa od 7 lat.
Bubble Shooter Rainbow Puzzle ijg
Gry Kulki
Ta gra jest niesamowita, ale czasami mam problem, który jest trudny.
Lily Diary : Dress Up Game Casual huja
Miłośnik czasu, ukończony 1500 poziomów, śmiesznie łatwy, nawet te, które są oceniane jako „trudne” 🤔
Gra zręcznościowa wzorowana na popularnych swego czasu kosmicznych shoot'em upach w ... Space Bust-A-Move, podobnie jak inne gry z serii Bubble Bobble,
Bubble Shooter Rainbow ปริศนา ixrh
Bubble Shooter Rainbow Hjernegymnastik wskl
Gra jest w porządku, ale zmusiła mnie do obejrzenia 30-sekundowej reklamy. Przepraszam, to się nie dzieje. Odinstalowany.
Oto nasz Top Ten najlepszych, bezpłatnych tytułów na iOS! ... Bubble Shooter Free obsługujemy dotykiem rzecz jasna, wykonując tapnięcie w
Bardzo lubię tę grę, ale nie mogę znieść wszystkich reklam!!! Po każdym poziomie!!! Właściwie zapłaciłbym za grę bez reklam. W żadnym wypadku nie będę pobierał ŻADNEJ gry, która jest reklamowana.
Buble Bubble to klasyczny, zręcznościowy bubble shooter wzbogacony grafiką HD w stylu nowego Androida 5L oraz realistyczną fizyką kulek. Póki co, gra
Za dużo reklam. Po każdym poziomie musisz obejrzeć film. Gra jest fajna, ale nie warto czekać tak długo.
Kiedyś to było moje ulubione, ale teraz reklamy są poza kontrolą, nie możesz odtwarzać ich prywatnie, reklamy zaczynają się wyświetlać i głośno w środku gry
Kocham 💘 grę, ale jestem na końcu... kiedy będziesz przedłużać
Zbyt wiele irytujących reklam i zawieszanie się ekranu!
Zamierzam odinstalować, ponieważ mam dość reklamowania innych gier pomiędzy każdą grą, w którą gram. Normalnie mi to nie przeszkadza, ale jeśli dzieje się to za dużo. W przeciwnym razie mi się podobało
Dobry na upływający czas. Oceniłbym wyżej, ale aplikacja ma kilka wad. Jedna istota nie pokazuje, ile masz gwiazdek. Głównym problemem jest to, że aplikacja nie otwiera się ponownie po osiągnięciu 269 dwukrotnie, a następnie 400 po raz ostatni. Odinstalowany.
Gra Zręcznościowe Kulki - strzelaj do kulek, zbierając trzy lub więcej tego samego koloru, aby usunąć je z pola gry. Użyj bombowych bomb, aby natychmiast
dobry. proszę bez reklam
To się powtarza...
Łatwy i bardzo przyjemny. Świetna gra uspokajająca nerwy i zabójca czasu w tym trudnym czasie. Uwielbiam grafikę i kolory, a gra działa płynnie, jak dotąd bez usterek i błędów. Reklamy są dla mnie ok, nie przejmuj się nimi, ponieważ pojawiają się tylko między grami. W rzeczywistości lubię oglądać, jeśli się nie powtarzają. Wysoce rekomendowane.
Reklamy są zbyt częste i trwają 30 sekund. Grałem w tę grę przez godzinę i odinstalowałem z powodu irytujących reklam.
Bardzo podobała mi się ta gra, ale po osiągnięciu 575 poziomu przestała działać.
Twoja reklama na Big Win Football nie dała mi monet po jej obejrzeniu. Za to dostajesz złą recenzję. 😡😡😡.
Czułem się, jakbym w kółko odtwarzał to samo.
najlepsza gra do upływu czasu
Kocham Cię
Wyspagier.pl – Graj w najlepsze gry na telefon na wyspiegier!
Gra jest fajna, to baner na górze, który blokuje widok, co spowodowało, że odinstalowałem grę
To bardzo nudna gra 🎮 😴, ponieważ kiedy już zdobędziesz wszystkie wzmacniacze, tak naprawdę ich nie potrzebujesz, a ponadto są tak potężne, a ja mam tylko 3 monety, więc trudno jest je zdobyć, jeśli potrzebujesz wzmacniacza
Nie daje szansy na zakup dodatkowych punktów. To cię oszukuje i kiedy nie zwracasz uwagi, przycisk kupowania odbija się tak szybko i za każdym razem ładuje 4,48 (4× ostatniej nocy) Jak przynęta i przełącznik)
dla dzieci jest super,latwa, mały dzieciak bez problemu sobie poradzi
Super rozrywka Ilatwa
Bubble Shooter Rainbow Jumboq zxq