מדינה: איטליה, צרפת שנה: 2017 משך: 132 דקות ז'אנרים: דרמה, רומנטיקה מפיק: לוקה גואדנינו כותבי תסריט: ג'יימס איבורי, אנדרה אקימן שחקנים: ארמי האמר, טימותי חלמט, מייקל שטוהלברג
Call me by your name הוא סרט בכיכובם של ארמי האמר, טימותי חלמט ומייקל שטאולברג. בשנות השמונים באיטליה, רומן פורח בין סטודנט בן שבע עשרה לאיש המבוגר שנשכר כעוזר המחקר של אביו.
"עם תת הונגרי מלא 2017 קרא לי בשמך" "טורנט פריק כיצד לצפות קרא לי בשמך 2017" "האיכות הטובה ביותר 2017 קרא לי בשמך vpn" "בלוג 2017 קרא לי בשמך kickass" "פופקורן 2017 קרא לי בשמך מכניסים" "reddit קרא לי בשמך 4k"
"קישור vpn להורדה קרא לי בשמך" "באינטרנט קרא לי בשמך gostream" "חינם 2017 קרא לי בשמך 123movies" "קרא לי בשמך 2017 xmovies האיכות הטובה ביותר" "טורנט טורנט קרא לי בשמך" "fmovies קרא לי בשמך solarmovies" "קרא לי בשמך yify סרט" "YTS קרא לי בשמך 2017 vimeo"
- לוקרים מקוונים קרא לי בשמך 2017 - קישור לסטרימינג של YouTube קרא לי בשמך - עם reddit קרא לי בשמך בעברית - קרא לי בשמך טורנט קיקאס - vpn 2017 קרא לי בשמך 123 סרטים - yify azmovie קרא לי בשמך - בלוג gostream קרא לי בשמך 2017 קרא לי בשמך תת הינדי כיצד לצפות - קרא לי בשמך rarbg מלא